#

Перли не молодіжний камінь ?! Це не так!

Думаємо, що ніхто не буде сперечатися, що на весілля наречена просто зобов'язана надіти намисто з перлів, сережки з перлами, перловий браслет. А краще все разом. Перлів багато не буває! Чистота і непорочність перлів підкреслює саме ці якості і в нареченій. Перли на весілля потрібно одягати ОБОВ'ЯЗКОВО. Білі перли на нареченій якнайкраще буде поєднуватися з білим або кремовим сукнею.


Перли камінь, який народила природа, причому жива істота - молюск. У цьому ще один натяк на жіноче начало. Радість материнства. Перлове намисто або браслет з перлів буде найбільш доречним подарунком своєї улюбленої на народження дитини.


Невеликі пуссети гвоздики з маленьгім блискучим натуральними перлами на дівчинці, хіба це не чудово? Уявіть як буде нарядно виглядати в них ваша маленька дочка на випускному в садочку або 1 вересня?


Випускний! Ну звичайно! Молоді дівчата, які закінчили школу, вбираючись в красиві і пишні сукні, просто не можуть обійти перли стороною! Широкі багаторядні браслети з перлів, або довгі в одну нитку перлинні намиста з авторським дизайном. Все це перли для молодого покоління.


Перли не живе довго. За людськими мірками 200-300 років це вічність, але це ж не мільйони років! Тому перли камінь молодий і він повинен встигнути прикрасити наших красунь!


Ну а бабусі, бабусі нехай так і залишаються найкрасивішими і добрими, самими чуйними і вдячними. Перли безсумнівно їх теж любить!