#

Морський перли

Морський перли - Ви завжди мріяли про елегантному намисто з перлів, але не могли вирішити, який вибрати? Хочете знати, яка довжина буде правильною? У чому різниця між прісноводним і морськими перлами? Що ви повинні знати перед покупкою перлів для себе або близької людини, ви дізнаєтеся з цієї статті!
Морський перли вирощений або здобутий природним шляхом?
Морський перли, який, очевидно, був доступний тільки зі зрозумілих причин, пізніше був витіснений культивованими перлами. В кінці 18 століття в Японії був отриманий патент на перли, тому їх доступність збільшувалася з кожним роком. У 1926 році Міжнародний конгрес ювелірів визнав перли, вирощений в якості культивованих перлів. Це означає, що з цього моменту вони були перлинами, які були однаково оцінені і визнані природними.
В даний час морські перли, добутий природним шляхом, зазвичай продається. Ми не знайдемо їх ні в одному ювелірному магазині, а тільки на виставках або в розкішних аукціонних будинках, де вони досягають неймовірних цін. Це також пов'язано з охороною навколишнього середовища - щоб знайти тільки одну перлину, іноді потрібно виловити тисячу або навіть 10000 мідій. І немає впевненості в тому, що якість цієї морської перлини дозволить використовувати її ювеліра.
Ось чому, коли ми говоримо про морське перлах, доступному на ринку, він завжди буде культивованими перлами.